BOLU / MUDURNU - Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi

Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi

Merkez Mah. Cumhuriyet/1 Cad. No 25 Taşkesti Beldesi Mudurnu/BOLU 14810
Vizyon
Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına ve kendi haklarına saygılı ve duyarlı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve yaşadığı çağa karşı sorumlu öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Gündüz
08:45-16:00 ÖĞLE ARASI:12:00-12:45
Kalorifer-Kömür(Katı Yakıt)
İngilizce,Almanca
Okulumuza Sakarya, Bolu ve Mudurnu´dan kalkan araçlarla ulaşmak mümkündür.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Taşkesti Beldesinde olup Ankara´yı Adapazarı´na bağlayan yol üzerindedir. İstanbul ve Ankara´ya eşit mesafede olan Taşkesti Beldesi son zamanlarda turizm sektöründe adını sıkça duyurmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Mudurnu ilçe merkezine 28, Bolu il merkezine ise 78 km uzaklıktadır. Abant yolu üzerinden ise Bolu İl Merkezine 60 km uzaklıktadır.(Kış mevsiminde hava şartlarından dolayı bu yol kullanılamamaktadır)
9-ANADOLU LİSESİ:34 9-ANADOLU MESLEK PROGRAMI:34